Frontwalker - konsulter inom IT- och verksamhetsutveckling!

Vi är ett lag. Vi består av marknadens vassaste konsulter och vi söker alltid efter flera spelare som är redo att utvecklas tillsammans med oss. Vi strävar hela tiden att arbeta agilt och för kundens bästa.

Hos oss får du arbeta med stort ansvar ute hos kund med utmanande uppdrag. Kollegor som coachar och kompetensutveckling gör att du hela tiden fortsätter att utvecklas.

Vill du vara med?

Vi söker

Kompetens utveckling

Kompetensutveckling

Utvecklingen i IT-branschen går snabbt. För att säkerställa att våra konsulter hänger med i den tekniska utvecklingen lägger vi stor vikt vid kompetensutveckling.

Våra konsulter är organiserade i konsultgrupper med blandade kompetenser för att kunna dela med sig av sin kunskap och erfarenhet till varandra över kompetensgränserna. Utveckling både i grupp och för individen är en del av vår företagskultur.

Social gemenskap

Social gemenskap

Vi tror att medarbetare gör ett bättre jobb om man känner varandra bra. Därför lägger Frontwalker stor vikt i sociala aktiviteter för att knyta band med varandra. Ett steg i rätt riktning är vår konst och kulturförening och vår idrottsförening. Årligen arrangerar vi även events där alla tre kontor samlas och kompetensutvecklar varandra. Självklart firar vi även in årets stora högtider tillsammans. Gärna över en god bit mat och dryck.