Systemutvecklare .NET

Sundsvall

Frontwalker har många erfarna systemutvecklare men vi behöver bli fler. Vi vill att du är erfaren och en riktig stjärna inom området. Arbetar du hos oss kommer du få mycket erfarna och kompetenta arbetskamrater och därmed få chansen att jobba och utvecklas med de bästa i branschen.

Kvalifikationer

Vi ser att du har mycket goda kunskaper i C# och i SQL. Du måste behärska det svenska språket flytande i såväl tal som skrift.

Du har även erfarenhet av några av teknikerna nedan:

  • Erfarenhet av REST
  • Erfarenhet av webbapplikationer i molnet och de problemställningar som följer med storskalig hostning av en applikation
  • Erfarenhet av att jobba multi-trådat
  • Erfarenhet av testdriven utveckling
  • Erfarenhet av integrationsplattformar

Meriterande

Det är meriterande om du har erfarenhet av större webbapplikationer med många användare (lastbelastning) samt frontend teknologier såsom HTML, CSS och Javascript. Det är även meriterande om du haft rollen som Lead Developer samt om du har intresse av arkitektur.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en intressant miljö där vi aktivt arbetar med att utveckla oss som individer och grupp. Vi ställer höga krav på individuellt som kollektivt ansvar och uppmuntrar till din kompetensmässiga såväl personliga utveckling. Vi ser det helt enkelt som en förutsättning för att vi som organisation ska utvecklas. Om du tycker att detta känns intressant tycker vi att du ska höra av dig till oss.


Välkommen med din ansökan!


Dela på