I centrala Stockholm finns Frontwalkers kontor. Vi startade vår verksamhet här i Stockholm 1996. På Frontwalker är vi lagspelare och det innebär att vi har en bra samverkan mellan alla våra kontor. Vår styrka är att vi ser till helheten. Hos oss är ingenting för litet för ett stort engagemang.

I Stockholm arbetar ett 40-tal kompetenta och trevliga konsulter som representerar alla våra erbjudandeområden: Systemutveckling, verksamhetsutveckling, digital kommunikation, förändringsledning och utbildning. Vi ser gärna att du kommer och hälsar på oss i våra lokaler på Sveavägen för att diskutera stort som smått över en rykande kopp kaffe - eller två!

Välkommen till Frontwalker Stockholm!

 

Vision

Vi är partner till dig som vill göra strategiska IT-satsningar

Mål

  • Vi ska vara transparanta inom organisationen i både motgångar och framgångar
  • Vi ska rekrytera personal med hög kompetens som bidrar till utveckling både internt och externt
  • Vi ska vara ett företag med nöjd personal och känna framtidstro

Med dessa mål som ledhjälp så bygger vi aktiviteter där respektive anställd är med och utvecklar vår kultur och strävan att efter varje år mäta mot ovanstående mål. Vi på Frontwalker Stockholm AB tycker det är viktigt med människan bakom vår profession, kan vi utveckla varje individ ett steg mot att bli tryggare, självsäkrare och medmänskligare är det lika viktigt som våra konsultuppdrag. Vi tror att med stärkt självkänsla så kommer vi möta morgondagens utmaningar på ett bättre sätt. Vi kommer kunna vara något mer än leverans av de timmar som vi fakturerar varje månad.

Vad vi gjort

Kontakt

Frontwalker Stockholm AB

Sveavägen 66

111 34 Stockholm

08-23 20 03

info@frontwalker.se

Carl Lundqvist

Carl Lundqvist

Konsultchef

Telefon:
070-323 60 45
E-post:
Skicka mail
Niklas Sundqvist

Niklas Sundqvist

Säljchef

Telefon:
070 - 631 99 99
E-post:
Skicka mail
Jörgen Strömberg

Jörgen Strömberg

VD/CEO

Telefon:
070 - 642 10 80
E-post:
Skicka mail