Frontwalker Staffan

Frontwalker Sundsvall AB strävar efter att vara en föregångare i hela vår verksamhet. Det innebär att vi många gånger agerar utanför branschens normala områden för att kunna ge våra kunder en leverans med hög kvalitet samt att ge våra medarbetare en spännande och utvecklande arbetsmiljö.

Vi arbetar med moderna verktyg och tekniker på en förändringsbenägen marknad. Uppdragen varierar från ren resurskonsulting till helhetsåtaganden och förvaltningsuppdrag vilket bidrar till våra kunders framgång. Områdena som vi främst arbetar inom är verksamhetsutveckling, systemutveckling, digital kommunikation och hållbarhet.

Frontwalker Sundsvall AB baserar verksamheten på en kombination av individ och verksamhet. Vi fokuserar på att ha ett kompetent team som tycker om att arbeta tillsammans och uppskattar gemenskapen och respekterar varandra. Vi värnar om att vara med och bygga kommunen och regionen med hjälp av engagemang, nätverkande och på det sättet nå hållbara resultat för alla inblandade. Vår uppdragsgivare finns dels lokalt i Sundsvall men vi genomför även uppdrag på distans – ofta tillsammans med våra övriga kontor.

Frontwalker strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi arbetar såväl med vedertagna tekniker och modeller som med modernt och fritt tänkande. Vi blandar vårt team med juniora och seniora anställda, som brinner för att vara en Frontwalker.

Välkommen till Sundsvallskontoret!

Vision

Vi vill vara kundens & konsultens självklara val

Mål

  • Att skapa utrymme för kompetensutveckling
  • Att vara det attraktivaste konsultbolaget i Sundsvall
  • Att växa med fler medarbetare under 2017

Vi på Frontwalker Sundsvall AB tycker det är viktigt med människan bakom vår profession, kan vi utveckla varje individ ett steg mot att bli tryggare, självsäkrare och mer empatisk så är det lika viktigt som våra konsultuppdrag. Med dessa mål som ledhjälp så bygger vi aktiviteter där respektive anställd är med och utvecklar vår kultur och strävan att efter varje år mäta mot ovanstående mål. Vi leverar något mer än de timmar som vi fakturerar varje månad, som gör att vi med stärkt självkänsla möter morgondagens utmaningar på ett bättre sätt.

 

Frontwalker Sundsvall AB

Torggatan 8

852 32 Sundsvall

060-12 25 05

info@frontwalker.se